Skønne kaffe-gaver idéer til vinteren

Kender du en kaffeelsker der kunne trænge til en gave? Vi har fundet nogle spændende ting frem, som helt sikkert vil ramme plet i enhver kaffeelskers hjerte.

Pakkekalender til ham

Julen nærmer sig med hastige skridt, så hvad er mere ideelt end en skøn pakkekalender med kaffe, chokolade og juleøl etc? Personligt ville jeg elske at modtage sådan en pakkekalender fra min kone. Der er flere muligheder på markedet i mange forskellige prisklasser. Jeg foretrækker pakkekalendere til ham fra Maggies.dk – De har et stort udvalg af forskellige i forskellige prisklasser, og indholdet komplimentere hinanden godt.

Du kan selvfølgelig også vælge selv at sammesætte en pakkekalender med de specialiteter/ting du finder mest interessante.

Chemex 8 kopper kaffebrygger

Er den person du tænker på ikke kun kaffeelsker, men decideret entusiast, så er Chemex 8 kopper kaffebryggeren lige det du mangler. Dette er basalt set en kaffetragt over en kande, hvor du selv, langsomt, skal hælde varmt vand i filteret. Chemex kaffebryggeren er dog ikke nogen tilfældig kaffebrygger. Den er så ikonisk stylet, at den er udstillet på The Museum of Modern Art – MoMA – I New York, grundet dens tidsløse 1950’er stil.

Vær dog opmærksom på, at køber du denne kaffebrygger, bør du samtidig købe kaffefiltre der passer til, da den ikke gør brug af standard kaffefiltre.

AeroPress kaffebrygger

AeroPress er en smart kaffebrygger der er tiltænkt entusiasten der kun har brug for at brygge en enkelt kop kaffe ad gangen. Med AeroPress bliver modtageren af gaven i stand til at brygge kaffe der er fløjsblød i smagen, da pressen forhindre alle de bitre smage fra kaffebønnerne i at komme med i koppen. Dette skyldtes, at kaffebønnerne og vandet kun er i kontakt med hinanden i 30 sekunder, hvilket skaber denne unikke smagsoplevelse.

Blå Mega Riflet kaffekop

En unik kaffe skal selvfølgelig også drikkes af en speciel kop, og hvad er mere dansk og eksklusivt end Royal Copenhagen? Jeg er selv stor fan af Royal Copenhagens nye

Blå Mega Riflet kaffekop. Et godt tip er, at kigge Den Blå Avis eller Gul og Gratis igennem inden du køber Royal Copenhagen kopper direkte hos forhandlerne, da dette er meget populære firmagaver, hvilket også betyder at der er mange “modtagere” der vælger at sætte deres til salg omkring December måned, når de modtager disse.