EspressoBean.dk er lavet som et personligt projekt baseret på vores kærlighed til en super lækker kop espresso.

Billede af Espresso på stranden i Tarifa

Selve idéen opstod i Tarifa, Spanien mens vi sad på en hyggelig café med hver vores kop espresso og så sol nedgangen. Her faldt vi i snak om vores kærlighed til espresso og det at bygge hjemmesider og vi fandt på, at lave en fælles hjemmeside om vores kærlighed for espresso og de hyggelige stunder det kan medfører.

Vi er fire personer der står bag denne side, ja faktisk er vi to par der har rejst sammen on-off i lidt mere end et år på nuværende tidspunkt (Juni 2016). I vores rejser rundt om i verden har vi drukket en meget stor mængde af espresso, brygget på en lang række forskellige metoder. Nogle mere heldige end andre…

Vores ønske er, at give dig nogle gode resourcer du kan gå til når du vil lege lidt med espressobrygning samtidig med at vi kan bruge denne hjemmeside som et lille fælles hobby projekt.

Vi rejser stadig verden rundt og vil fortsætte med dette i lang tid endnu. Du kan derfor forvente at se billeder eller læse om super lækre espresso caféer fra udlandet, ligesom vi vil udforske nye typer af espresso og brygningsmetoder.

Det er og bliver dog bare en hobby for os, hvorfor vi ikke ønsker at stå frem med hverken navn, billede eller lign. Det skal ikke handle om os, men om den dejlige sorte væske der bringer gode minder, oplevelser og smage med sig.

Tak fordi du kigger forbi. Vi håber du deler vores passion for espresso.